Klikgebit in 1 dag behandeling

“Vorig jaar ben ik op verwijzing van mijn tandarts voor het eerst op het Implantonium geweest. Ik was best zenuwachtig. Al jaren heb ik grote problemen met mijn kunstgebit. Lang geleden zijn mijn tanden en kiezen getrokken door veel problemen en ook angst voor de tandarts. Na een kopje koffie en het maken van de röntgenfoto door de assistente werd ik uitgenodigd voor het gesprek.

Erg fijn vond ik dat ik eerst uitgebreid mocht vertellen wat mijn probleem precies was. Nadat er in mijn mond was gekeken werd door beide heren uitgelegd wat er aan de hand was en wat er aan gedaan kon worden. Mijn onderkaak bleek gelukkig nog goed genoeg voor implantaten, zelfs voor het klikgebit in 1 dag!

Er werd meteen begonnen met het maken van de afspraken voor het nieuwe gebit terwijl de machtiging werd opgestuurd naar de Menzis. Na ongeveer 2 maanden was mijn nieuwe gebit klaar, en kon de afspraak voor de implantaten worden gemaakt. Ik hoefde eigenlijk weinig te doen, alles werd voor me geregeld. Zelfs de behandeling viel reuze mee! Ik heb niet één pijnstiller gebruikt en zou willen dat ik dit 10 jaar eerder had gedaan. Ik durf weer uit eten te gaan en het gebit zit als een huis!”

Hans Doorenvelt

Lees alle verhalen