Verhalen van patiënten

Ik was bezorgd, maar werd gerustgesteld

“Allemaal hele lieve en vriendelijke mensen. Ik maakte me veel zorgen maar ze hebben mij erg gerustgesteld. Ik heb lang geduld moeten hebben, maar het was de moeite waard. Bedankt voor alles!”

Kees van Eck

Een dikke 10 met veel dank

“Ik vond de behandeling uitstekend. De behandel-arts was ook goed en de assistentes waren ook uitstekend. Ik geef hiervoor een dikke 10 met heel veel dank”.

Marina Oertooi

Geen centje pijn!

“Zag er zo tegen op maar heb er niks van gevoeld. Ook de dagen erna geen centje pijn. Na het uithalen van de hechtinkjes voelt het of het weken geleden is gebeurd. Bedankt Dames en heren van Het Implantonium”.

Lidewij Oirschot

Uitermate belangstellend

“De behandelaar was uitermate belangstellend en goed. Bij goede verzorging krijg je zelfs een compliment. Men begrijpt je ook, indien je vragen of pijntjes hebt.”

Erik van Kooi

Klikgebit in 1 dag behandeling

“Vorig jaar ben ik op verwijzing van mijn tandarts voor het eerst op het Implantonium geweest. Ik was best zenuwachtig. Al jaren heb ik grote problemen met mijn kunstgebit. Lang geleden zijn mijn tanden en kiezen getrokken door veel problemen en ook angst voor de tandarts. Na een kopje koffie en het maken van de röntgenfoto door de assistente werd ik uitgenodigd voor het gesprek.

Erg fijn vond ik dat ik eerst uitgebreid mocht vertellen wat mijn probleem precies was. Nadat er in mijn mond was gekeken werd door beide heren uitgelegd wat er aan de hand was en wat er aan gedaan kon worden. Mijn onderkaak bleek gelukkig nog goed genoeg voor implantaten, zelfs voor het klikgebit in 1 dag!

Er werd meteen begonnen met het maken van de afspraken voor het nieuwe gebit terwijl de machtiging werd opgestuurd naar de Menzis. Na ongeveer 2 maanden was mijn nieuwe gebit klaar, en kon de afspraak voor de implantaten worden gemaakt. Ik hoefde eigenlijk weinig te doen, alles werd voor me geregeld. Zelfs de behandeling viel reuze mee! Ik heb niet één pijnstiller gebruikt en zou willen dat ik dit 10 jaar eerder had gedaan. Ik durf weer uit eten te gaan en het gebit zit als een huis!”

Hans Doorenvelt

Nog beter dan ik had verwacht

“Alles van mijn gebit is bij mij vernieuwd. Perfecte informatie vooraf en tussentijds idem. Service, klantvriendelijk en deskundig. Het enige wat niet klopte waren de waarschuwingen over opnieuw leren praten, eten, fluiten en de pijn de eerste 2 tot 4 weken nadat het nieuwe gebit is geplaatst. Letterlijk en figuurlijk geen centje pijn gehad!!!

Veel tandartsen zijn bullebakken en ongeduldig met weinig begrip voor de patiënt. Dat is de reden voor tandartsangst en het uitstellen van tandartsbezoeken tot het te laat is. Absoluut bij deze mannen en vrouwen het tegenovergestelde. Ik ben na 1 week nog even terug geweest. Niet voor controle, maar voor mijn welgemeende complimenten voor de deskundigheid en de omgang met patiënten. Ik had jaren eerder moeten gaan. Noten en pindakaas leveren geen pijnlijke plekken meer op en mijn gebit zit zo vast als een huis.”

Hans Wiesser