Over onze specialisten

In het Implantonium werken zeer ervaren en enthousiaste professionals. Een van de krachten van het Implantonium is de samenwerking tussen specialisten. Tandarts-prothetisten, kaakchirurg-implantologen en medewerkers van het tandtechnisch laboratorium vormen een hecht team. Deze drie specialisten kijken tegelijk naar de patiënt, waardoor alle aspecten van het behandelplan goed doordacht zijn en er geen ongewenste verrassingen ontstaan.

Er is ons alles aan gelegen om de beste oplossing voor uw probleem te vinden. Maatwerk is daarbij het sleutelwoord. Een vriendelijke en duidelijke wijze van communiceren staat voor de specialisten van het Implantonium hoog in het vaandel.

Klik hier voor een lijst van alle nascholing welke wij in de loop der jaren gevolgd hebben.

Klik hier voor een lijst van activiteiten/voordrachten van en door de specialisten van het Implantonium.

Onze specialisten

Dr. Rob Mooren

Kaakchirurg-Implantoloog

Drs. Pieter Zwarts

Tandarts

Drs. Marc Bronkhorst

Kaakchirurg-Implantoloog

Drs. Eric de Groot Boersma

Tandarts-Prothetist

telefoniste contact het implantoniumDe beste professionals

In de tandartspraktijk worden implantaten steeds belangrijker. Een behandeling met implantaten is veilig, voorspelbaar en betrouwbaar. De specialisten van het Implantonium hebben zich bekwaamd in het plaatsen van implantaten en alles wat daarbij van belang is. Zij hebben daar vele jaren (meer dan 10 jaar) ervaring mee opgedaan. Veel patiënten zijn al naar volle tevredenheid behandeld.

Wanneer gebitselementen al langer geleden zijn verwijderd, of als voortanden door een (sport) ongeval verloren zijn gegaan, is het soms niet mogelijk om direct implantaten aan te brengen; de vorm van de kaak laat het niet altijd toe. De kaakchirurgen van het Implantonium hebben zich toegelegd op het geschikt maken van de vorm van de kaak door bot op te bouwen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. kunstbot-korrels, maar ook eigen bot uit het achterste gedeelte van de kaak wordt daar weleens voor gebruikt. In uitzonderlijke gevallen moet de kaak worden opgebouwd met bot uit de bekkenkam. De kaakchirurgen van het Implatonium zullen u uitgebreid informeren over deze mogelijkheden.